Om os

Hemp Copenhagen Co. er i løbet af fire år blevet en relativt stor fisk i en relativt lille dam. "Den lille dam", er produktionen af hamp tekstil, som udgør under 0,1% af verdensproduktionen af bomuld. Det vil vi, som en "Stor fisk", der kan glæde sig over henvendelser og kunder fra hele verden, gerne lave om på:
 
Vores "planetære" mission er at bidrage til at øge andelen af hamp tekstil i verden. Hvis hele verdens produktion af bomuld, incl. økologisk bomuld, blev erstattet af hamp, ville vi kunne spare 125 milliarder tons rent drikkevand om året. Vi kunne spare 55 milliarder kvadratmeter land og 50 milliarder kg CO2...
 
Udover vores daglige forretning, bidrager vi derfor til forskellige bæredygtighedsprojekter, studerende på arkitektskoler mv. med bl.a. samples og den viden om hamp og bæredygtighed vi har fået samlet.
 
Vores forretningsmission er naturligvis at udvikle og sælge produkter vores kunder er glade for. Så vokser vi, og bidrager samtidig til vores samfundsmæssige mission, her og nu.
 
Vores forretningsfokus er udelukkende at producere tekstiler af hamp, evt. hamp blandet med andre bæredygtige materialer.
Hamp tekstil er faktisk en luksus og ikke kun fordi det er kostbart. Det er det, men det holder til gengæld 3 gange så længe som bomuld. Og så er det naturligt antibakterielt. Det er bomuld langt fra. I dag handler luksus ikke kun om overlegen kvalitet og brand-image, men også om følelsen af en ren samvittighed. Hamp-tekstil er økologisk, bæredygtig og antibakterielt fra naturens hånd. Ren luksus, ren samvittighed.
 
Hesten, som ses på vores logo, er en grafisk fortolkning af en vikingetids-hest fra ca. 850 A.D., fundet i Østersøområdet, ca. en dags sejlads fra Danmark. Vikingene nåede meget længere end det. Og de plyndrede ikke kun. De handlede også, langt, langt væk. Vi håber at gøre det samme.
 
Hemp Copenhagen Co. er grundlagt i 2017. Vi fokuserer på at udvikle og sælge boligtekstiler og accessories af høj kvalitet, hovedsagelig lavet af 100% (økologisk) hamp eller blandinger med økologisk bomuld. Vores produkter er designet i Danmark af os, ophavsretligt beskyttede, og fremstilles, incl. dyrkning, hovedsageligt i EU.
 
Vi  detailhandlere og direkte til forbrugerne via vores egen webshop, der findes på denne side. Vores webshop leverer til alle lande i EU og udvalgte lande uden for EU. Vi accepterer de fleste kredit- og betalingskort og betalingsmetoder, se venligst nedenfor. Vi accepterer betaling i danske kroner eller euro, medmindre andet aftales.
 
Forbrugere | Webshop-kunder: Du kan se det nøjagtige beløb, du opkræves i DKK eller EUR, ved at vælge valutaen nederst på produktlisterne. Se venligst yderligere oplysninger under "VILKÅR". Vær opmærksom på, at vi ikke kan besvare telefonopkald fra private forbrugere. Hvis du har et spørgsmål om et produkt eller et lignende, så send os en e-mail på webshop@hemp-copenhagen.dk - og vi svarer dig!
 
Registrerede detailhandlere over hele verden er velkomne til at foreslå et online kontant- eller kreditsamarbejde ved email sendt til: reseller@hemp-copenhagen.dk. Kreditsamarbejde er underlagt godkendelse fra vores kreditforsikringsbureau. Med et online samarbejde får partnere et B2B login med forhandler-rabatter og andre vilkår, forudindstillet, og man kan bestille online, når det passer dig.
 
DEKLARATION OM AUTENCITET OG ANVENDTE MATERIALER:
Vi bekræfter hermed, at vores produkter er fremstillet af 100% hamp tekstil, medmindre andet er angivet. Andre materialer kan være økologisk bomuld (brugt som "backing" til vores håndklæder, hvor selve frottéen er af 100% hamp), eller grenbrugs-polyfibre, fx brugt som hurttigttørrende fyld i vores soveposer og legetæpper. Certifikater om oprindelse og produktionsmetoder fra vores leverandører kan fremvises på forlangende til relevante myndigheder. Se kopi her. Eventuelt farvestof brugt (kun til ikke-hvide varer) er GOTS-certificeret.
 
ANSVARSFRASKRIVELSE:
De mange fordele ved hamp og hamp tekstil er langt hen ad vejen dokumenterede og enighed herom eksisterer blandt de fleste autoriteter på området såvel som af mange forbrugere pr. erfaring. Imidlertid kan vi ikke på nogen måde eller i nogen form garantere, at babyer, børn eller voksne vil opleve forbedret helbred, øget velbefindende, bedre søvn eller færre allergi-symptomer ved at bruge vores produkter. Andre faktorer kan i høj grad influere på både helbred, fysisk velbefindende og søvnkvalitet. For at sikre velbefindende, bedre søvn og helbred bør du og din familie sikre jer, at I motionerer tilstrækkeligt og spiser sundt. Du bør altid følge din læges eller andre anerkendte autoriteters råd i disse spørgsmål.
 
Hemp Copenhagen Co. DK CVR 2968 2453
CEO: Lars Lützhøft Christiansen
Office and showroom: Bernstorffsvej 135 · 2900 Hellerup · Denmark
email: info@hemp-copenhagen.dk · reseller@hemp-copenhagen.dk · Tel: +45 2088 8180
Official domains | Websites | Webshop: hemp-copenhagen.com · hemp-copenhagen.dk · hemp-copenhagen.de