Can you really ask your guests to use their towels more than once? Now you can!

Kan du virkelig bede dine gæster om at bruge deres håndklæder mere end én gang? Nu kan du!

Af Lars Lützhøft, CEO, Hemp Copenhagen Co.

I årevis har hoteller, selv luksushoteller, opfordret deres gæster til at bruge deres håndklæder mere end én gang. Så gæsterne lægger deres håndklæder tilbage på stativet eller taber dem på gulvet til udskiftning.

Dette er for at reducere negativ påvirkning af vores miljø, selvfølgelig for at handle mere bæredygtigt. På den anden side, hvis du ser på det, der bekymrer forbrugerne mest ved deres håndklæder, er: "Hvorfor lugter mine håndklæder?"

Håndklæder lugter, fordi de er lavet af bomuld. Fordi bomuld slet ikke er antibakterielt. Bomuldshåndklæder har en tendens til at lugte, hvis de ikke vaskes næsten umiddelbart efter brug. Ikke tilfældet med hampehåndklæder, som er antibakterielle af natur.

De naturlige antibakterielle egenskaber ved hamp (og bomulds mangel på samme) er videnskabeligt verificeret og bevist i praksis. Hampeplanten frastøder insekter og de fleste svampe i marken. Et hampehåndklæde gør det samme på badeværelset.

Virkelig? Ja. Undertegnede og mange andre oplever, at deres hampehåndklæder aldrig lugter dårligt på badeværelset. Vi har også oplevet, at våde og snavsede golfhåndklæder, glemt i posen i dage eller uger, kommer ud med en lugt som en eng. Virkelig.

– Med hamptekstiler kan du faktisk bede dine gæster om at bruge deres håndklæder mere end én gang, uden at gå på kompromis med deres følelse af luksus eller komfort.

Hvad er problemet?

Hamp tekstil koster mere. Ikke fordi det kræver flere naturressourcer, som jord og vand. Tværtimod. Hamp bruger kun 1/3 af jorden pr. kg fiber og behøver ingen kunstvanding, hvilket gør det til det mest bæredygtige tekstil på planeten. Den insektafvisende plante behøver ingen pesticider eller herbicider for at vokse effektivt, så hamp er "altid" økologisk... Hamp koster mere, fordi der kræves en stor mængde manuelt arbejde for at producere dette magiske tekstil. Den ekstra arbejdskraft er primært til "retting". Det vil sige, at de 2-4 meter stilke lægges i blød i vand i 3-6 uger, så fibrene kan frigøres fra barken. Retting og vanskelig høst gør hamp dyr.

Til gengæld skæres de meterlange hampefibre typisk til 8 cm til spinding. Egyptiske ekstra lange stabile bomuldsfibre er max 4 cm lange. En grund til, at hamptekstil holder 3 gange længere – og ældes med ynde.

Behovet for hoteller og andre virksomheder for at forbedre bæredygtigheden vil ikke forsvinde, men gæster kan evt. Mindre så, for hoteller, der kan tilbyde bedre, bæredygtige tjenester. Som at levere superbæredygtige luksushåndklæder og sengetøj, vil deres gæster gladeligt bruge mere end én gang.

Hamp Copenhagen Terry Håndklæde Naturlig Hvid

Hamp Copenhagen Terry Håndklæde Naturlig Hvid. Se samling for Gæstfrihed.

Med hamp håndklæder og sengetøj vil gæsterne opleve en ren følelse og en ren, ren samvittighed. Vi kalder det ren luksus med ren samvittighed. Hvad venter du på?

Tilbage til blog

Indsend en kommentar

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort.